33 kg propan, NÁPLŇ

Kód: L5024

Propan bývá používán zejména v profesionální gastronomii, při profesionální aplikaci, v průmyslu. Oproti propan-butanu má schopnost odparu i při zvýšeném nároku na odpar, obzvláště efektivní je v chladu a mrazu, kdy jeho schopnost odparu zůstává zachována při okolních teplotách až do cca – 40⁰ C. Díky této schopnosti bývá spotřebován celý obsah lahve (případně s minimální zůstatky).

Z různých důvodů bývá propan při profesním využití používán celoročně. Díky plnění do lahve s totožným ventilem jako u standardní 33 kg lahev, máte možnost propan používat i vy.

Plnění námi prodávaných lahví probíhá pod stálým dohledem nad jakostí plynu. Lahve jsou opatřeny smršťovací folií či zdrhovací plombou, která zaručuje správnost naplnění, jakost, bezpečnou funkci lahve a bezproblémový provoz.

Výhody lahve s náplní 33 kg propanu:

  • nezávislý zdroj energie
  • zásoba 33 kg plynu
  • stejný typ ventilu jako standardní 10 kg lahev
  • možnost zapůjčení lahve na vratnou zálohu – záloha je vratná v plné výši 

Příklady použití lahve s náplní 33 kg propanu:

  • vytápění, zdroj pro vaření bez závislosti na síti, profesionální gastronomie, profesionální aplikace, průmysl, sušárny, pece, práce s hořákem

Doporučení:

Ke konkrétní aplikaci používejte zařízení určená výrobcem v souladu s uživatelským návodem.

Obvykle je možné používat propan s běžnými zařízeními na propan-butan, zda je pro Vaše zařízení vhodným zdrojem propan určuje vždy výrobce zařízení.

Cena: 999 Kč/33 kg včetně DPH

Máte dotaz?

Vaše zpráva byla odeslána. Děkujeme.