11 kg propan, NÁPLŇ

Kód: L5026

Propan bývá pro své vlastnosti používán zejména v profesionální gastronomii, při profesionální aplikaci, v průmyslu. Propan má oproti propan-butanu schopnost odparu i při zvýšeném nároku na odpar, obzvláště efektivní je v chladu a mrazu, kdy jeho schopnost odparu zůstává zachována při okolních teplotách až cca – 40⁰ C. Díky vlastnostem odparu bývá spotřebován prakticky celý obsah lahve (případně s minimálními zůstatky).

Z různých důvodů bývá propan při profesním využití používán celoročně.

Díky plnění do lahve s totožným ventilem jako u standardní 10 kg CZ lahve máte možnost propan používat se standardní připojovací sadou. Náplň 11 kg propanu máte možnost zakoupit formou výměny za standardní 10 kg CZ lahev.

Plnění námi prodávaných lahví probíhá pod stálým dohledem nad jakostí plynu. Lahve jsou opatřeny smršťovací folií či zdrhovací plombou, která zaručuje správnost naplnění, jakost, bezpečnou funkci lahve a bezproblémový provoz.

Výhody lahve s náplní 11 kg propanu:

  • celoroční použití
  • efektivita odparu při zvýšeném nároku na odpar, zejména v chladu
  • funkčnost do teploty cca – 40⁰ C
  • zásoba 11 kg plynu
  • vhodná pro připojení jako standardní 10 kg lahev – požití stejné regulační sady
  • výměna za standardní lahve CZ 10 kg - při zakoupení náplně formou výměny lahví
  • možnost zapůjčení lahve na zálohu – záloha je vratná v plné výši 

Příklady použití lahve s náplní 11 kg propanu:

  • profesionální gastronomie, profesionální aplikace, průmysl, zdroj domácností pro vaření bez závislosti na síti, grilování, zdroj chlazení a vaření pro karavany, práce s hořákem, opalování, temperování, přitápění, vytápění prostor, vysoušení

Doporučení:

Obvykle je možné používat propan s běžnými zařízeními na propan-butan, zda je pro Vaše zařízení vhodným zdrojem propan určuje vždy výrobce zařízení.

Ke konkrétní aplikaci používejte zařízení určená výrobcem v souladu s uživatelským návodem.

Cena: 379 Kč/11 kg včetně DPH

Máte dotaz?

Vaše zpráva byla odeslána. Děkujeme.